• Frakciópályázat 2019
  • Indította AdamBryant95
Frakciópályázat 2019
Dátum: Május 03, 2019, 21:38:06

Los Santos County Role Play
Frakciópályázat 2019

Tisztelt Játékosok!

A Los Santos County Role Play szervere megnyitja a 2019 évben esedékes Frakciópályázatot. Szerverünk heteken belül megnyílik, ezért úgy döntöttünk, hogy egy utolsó pályázattal szeretnénk betölteni a hátramaradt üres frakciókat. Szeretnénk felhívni a játékosaink figyelmét arra, hogy hosszútávra tervezünk, ezért a pályázatot csak abban az esetben adjátok be, amennyiben hosszútávon szeretnétek a szerver kialakuló közösségében részt venni. Megadott minta nincs, törekedjetek az egyediségre és a részletgazdaságra. A pályázatotok tartalmazzon egy bemutatkozást, a frakcióval kapcsolatos leírást és a frakcióval kapcsolatos terveiteket. A pályázatoknál előnyt jelent a minőségen kívül, ha nem egyedül hanem már meglévő tagokkal adjátok be a pályázatot. Az elbírálás a beérkező pályázatok számától és minőségétől függ, de nyitás előtt mindenképp végleges döntés születik. Az alábbi listában részletezzük a megpályázható frakciókat.

Los Santos Fire Department
Ismét megpályázhatóvá vált a Los Santos Fire Department. Olyan rutinos és tapasztalt vezetőt keresünk a Fire Department élére, aki jártas az Amerikai Fire Department vezetésében, és egy frakcióként tudja kezelni a Tűzoltóságot és a Mentőszolgálatot. A Fire Department egyike azon Legális szerveknek, akik szorosan együttműködnek a rendvédelmi szervekkel.

San Andreas News
A San Andreas News egy közszolgálati csatorna, ami San Andreas államot látja el hírekkel. A nyertes pályázó rendelkezésére áll a mindenki számára látható hírek megjelenítése, élő közvetítések lebonyolítása, illetve tervben van a zene lejátszásának lehetősége is. Olyan ember pályázatát várjuk, aki nem csak egy üres frakciót lát, hanem lehetőséget.

Illegális Fegyver Frakció
Lehetőség nyílik számotokra, hogy illegális szervezetet pályázhassatok. Olyan ember pályázatát várjuk, aki képes kiépíteni egy hálózatot, aminek a feladata a fegyverek árusítása. A script lehetővé teszi az import rendszer használatát, amin keresztül fekete piaci áron tudtok fegyvereket, lőszereket és egyéb kiegészítőket vásárolni, amit aztán tovább tudtok adni. A szervezet stílusára 1db kikötés van, hogy nem lehet olasz, mivel már rendelkezünk ilyen szervezettel, és szeretnénk színesíteni az illegális repertoárt. A szervezet lehet Motoros Club, Mafia, Banda stb. Annyit kérünk csupán hogy a pályázat logikusan legyen felépítve.


Minden pályázónak sok sikert kívánunk.
Captain Henry Fisher / Detective III Warren Taylor
Los Santos Police Department