• [LEÍRÁS] Droghasználat
 • Indította darell
 • darell
 • Felhasználó
 • *

  • 44


  • 2
  • Ma - 20:35:46
  • Auschwitz-Birkenau, Poland
 • további
[LEÍRÁS] Droghasználat
Dátum: Február 05, 2019, 15:26:40
« Utoljára szerkesztve: Május 31, 2019, 15:21:23 írta darell »

Hogyan használj jól drogot?


1.) Bevezetés

Üdv, mivel drogot nem sok ember fogyasztott ezen a szerveren, ezért felvetettem a boxkesztyűt hogy összeírjam hogyan lehet jól RP-zni beállást.  Kiegészítéseket, illetve megfigyeléseket értékelek és elfogadok.  Figyelem, a képek a leírásban Pacooo leírása alapján készültek, illetve kiegészítettem az ő leírását egy két saját gondolattal.
Először is leszögezném hogy a kannabisz nem egyenlő a marihuánával. A kannabisz az alap növény törzs, amiben található a marihuána és a hemp is. A hemp kis THC(Tetrahidrokannabinol) mennyiségeket tartalmaz, tehát a beállás tőle gyengébb, míg a marihuána magas THC szinteket tartalmaz.  Ez persze nem azt jelenti hogy a lazulásérzet is ugyanaz. A hemp nagyobb CBD mennyiségével sokkal relaxálóbb mint egy marihuána ami egy kicsit feldobja az embert.  (NEM TÚLSÁGOSAN, EZ NEM SPEED!) A világban legtöbbet használt kannabiszfajta a sativa és az indica. (Méretek) A képen megtalálható még a vadkender is, amit nem használunk az elenyésző mérete és termése miatt.(Leveleik alakja)
A marihuána termesztve van, megszárítják a növényi részeket és ezután pedig elszívják. Emelett megenni is meglehet és teát is lehet főzni belőle.
A hasis a kender gyantája amit leszednek a növényről egy párológéppel és ezt egy szitán átszitálják, majd préselik. A hasis potenciáját az határozza meg mennyire tiszta a gyanta. Hasist meg lehet enni, el lehet szívni illetve sütni is lehet vele. A THC szintjén nem veszít a hőkezelés.

Hatásai

A marihuána nem üt be egyből megevés/elszívás/megivás után. Ezektől kivétel a bongból való szívás, mivel ott egyből tüdőre megy a nagymennyiségű THC, ezáltal az ember gyorsabban beáll.  Az aki marihuánát fogyaszt az először relaxációt érez, egy-két érzékszervének gyorsasága lelassul, vagy teljesen lestagnál. A használó paranoiás lesz, elkezd dolgokat látni amit ő úgy vél eddig nem voltak ott, esetleg a szemével játszik az illuminált agya. (Figyelem, marihuánától nagyon kevés esetben hallucinálunk, tehát a hallucináció nem egy hatás!) A szert használó megnövekedett éhségérzetet fog érezni, azonban főleg rágcsálnivalóra(olyan ételek amelyek endorfint szabadítanak fel) éheznek ilyenkor.
Ha egy nem nyugodt környezetben vagyunk beállva, akkor a használó diszorientálódik illetve érzelmi kifakadásokat kezd mutatni.
Jellemzi még az üveges vörös illetve vérágas szemek, a pupillák tágulása.
A marihuána tartalmi ideje 4-5 óra, azonban ez nagyban függ a bevitt mennyiségtől illetve a marihuána minőségétől.
A szer alvás után is hathat, ha nem aludjuk át a szer hatási idejét.

Kattogás / Utóhatás

A marihuána használat után a használó nem fog emlékezni a beállás szakaszaira, vagy az eseményekre, csak homályosan, főleg ha nagy mennyiséget fogyasztott. A THC a véráramlatban marad 90 napig. Ha egy marihuána-függő nem kapja meg az adagját a következőt érezheti: érzelmi instabilitás,  szédülés, öngyilkos-hajlam. (Az utolsó csak ha mentálisan labilis emberről van szó, de ez elmondható minden drogra)
A marihuána nem egy kemény drog, amennyiben a felhasználó több mint 24 órája nem állt be, egyre kevésbé fogja érezni a kattogást.
Ha a használó rövid időn belül nagy mennyiségeket fogyasztott és leállt, akkor skizofréniás lehet a beállt sokk miatt.

Hogyan RP-zd a beállást?

Ha először szívsz marihuánát, akkor a karaktered köhögni fog. Ez a 2. alkalomra lecsökken, viszont ha nagy szüneteket tartasz egy-egy alkalom között akkor nem. Ha amerikai módjára bluntot(Teljesen zöld,szárított dohánylevélbe teker cigit) szívsz, akkor azt dohánylevélbe tekerd, ne cigipapírba. Ha cigipapírba tekered, akkor ne felejts el hozzá dohányt rakni, kivéve ha Greenpeace(Teljesen zöld,cigipapírba tekert cigi). A marihuána füstje sokkal sűrűbb mint a dohányé.

Kód: (Ha bevagy állva marihuánától akkor a következő parancsokat használhatod: ) [Kijelölés]

                                     /me vagy /ame lassan pislog a vöröses szemeivel, pupillái tágak.
                                     /me vagy /ame lassan mozog, reflexei lelassultak.

Fenciklidin avagy PCP. A PCP alapvetően egy gyógyszer (fájdalomcsillapító) amit ma már állatokon használnak. A PCP-ről legtöbbőtök hallhatott már, Magyarországon csak angyalpor néven árulják.  Ezt az anyagot legtöbbször por formájában találjuk meg, azonban el lehet szívni is, illetve lőni.  A legtisztább verziója halálos, ha orrba szívjuk. Egy PCP hatása alatt lévő ember nagyon tompa. A használó lehetséges hogy nem tud kommunikálni normálisan/logikusan, csak szavakat mond, amit abszurd mondatokká alakít. Emellett, lehetséges hogy járni illetve állni sem tud. Legtöbbször az ideg-rendszer annyira kikészül hogy random mozdulatokat csinál a használó. A tág pupillák itt is megtalálhatóak.

Hatásai

A PCP benyomása/elszívása után a használó egyből felgyorsult szívritmust tapasztalhat, ami után elkezd a használó hallucinálni. A legtöbb emberi viselkedés teljesen eltűnik, és a használó legtöbbször erőszakos kirohanásokat mutat. Az izmok megfeszülnek, és nagy fájdalomcsillapító hatás lép helybe, aminek hatására a borsspray, könnygáz vagy más folyadék/gáz fegyverek nem effektívek egy használó ellen. A sokkoló a leghatásosabb egy ilyen ember ellen, mivel az az izmait támadja. A használó érzelmei sokkal felerősödnek, legtöbbször ez, a használó agresszivításában fejeződik ki, azonban a használó legtöbbször körbe-ugrál és a földön fekszik, az erős hallucinációk miatt. A beállás 4 órán át tart.

Kattogás / Utóhatás

A PCP is emlékezetkihagyást okoz, elsősorban a beállás idejére. Pszichotikus zavarokat kaphat a használó a következő 80 napban. A használó fáradtságot érez ebben az időben. A nagy mennyiségű kémiai anyagok amik az agyba kerülnek agyproblémákat okozhat. Ez memóriaromlást, lassú reakcióidőt, és a tanulást is korlátozza, mivel az agy nem tudja megjavítani a károsult részeket. A PCP okozhat függőséget, azonban ez elenyésző. A kattogás maximum 24 óráig tarthat.

Hogyan RP-zd a beállást?

A PCP a józan paraszti eszed és a beszédtudásod veszi el. Hasonlóan írj ahogy beszélnél, Pl. Jónapot biztosúr! helyett Jónnappott biztosűr!, viszont ez a karaktered etnikumjától is függ. Ha esetleg valaki le borsspray-ne, vagy lesokkolna, mutass ellenszenvet, viszont ne superman legyél.

Kód: (Ha bevagy állva PCPtől akkor a következő parancsokat használhatod: ) [Kijelölés]

                                  /me vagy /ame eltűntnek tűnik, a szemei körbe-körbe járnak.
                                  /me vagy /ame elkezd ugrálni járás közben, ahogy ugrik összecsuklik és felfele kezd el kiabálni.

A kokain, amely a kokaincserjéből betakarított alkaloid anyag, növényekben termesztik a leveleket. Ezután kiszárítjuk és elválasztjuk az alkaloidokat, a szükséges kokain-alkaloidot. Orrba szívható, lőhető illetve cigibe is tekerhető. A kokain hatására a felhasználó éles és nyugtalan lesz, gyakran megdörzsöli az orrát ha az orrán át szívta, mivel a drog egy bizsergő érzést ad le. A használó nagy pupillákkal fog rendelkezni, illetve vastagodott ereket, a megnövekedett vérnyomás miatt.

Hatásai

A kokain felszívása után 5-6 másodperccel már érezhetően behatolt a véráramlatba. Ha elszívjuk akkor nagyjából 5-6 perc kell hogy beüssön, ha pedig injekciózza magát, akkor egyből, mivel a véráramlatba injektálja. A használó óriási energia löketet kap és sokkal szeretőbb lesz embertársai felé. A használót sokszor Istenérzés fogja el, nagy bátorsága lesz.
A használó paranoiát és irritációt érez amikor a elkezd a szer beütni, ami annak az oka hogy a test egyszerre sok mindent tesz egyszerre. A használó testhőmérséklete növekszik, azonban nem tud izzadni. A bellás körülbelül 4-5 óráig tart a kokain minőségétől függően.

Kattogás / Utóhatás

Kokainról való lejövetel esetén a használó kemény fáradtságot érezhet, mivel a teste próbál lehűlni, illetve a vérnyomása visszaállni normális értékekre. Orrvérzés lehetséges ha orrba tolta a használó. A kokain 48 órán marad a szervezetedbe, maximum. Depresszió és szorongás lehetséges a használón, a drog által kialakult paranoia miatt.  A kokaintól való beállás rövid ideig tart, tehát a használó egyre jobban és többet szív, ezt nevezzük addikciónak. A teljes kattogási fázis 40 óráig tart, a drog mennyiségétől függően.

Hogyan RP-zd a beállást?

A kokaintól nagyon fókuszált figyelmed van, egyszerre több dologra is tudsz figyelni. A kokain érzelemerősítő, tehát ha rossz kedved van mikor szívsz, akkor a drog felerősíti és agresszívvá, vagy esetleg depresszióssá tesz. Ha orron át szívtad, sokszor tapogatod az orrod a kialakult irritáció miatt.

Kód: (Ha bevagy állva kokaintól akkor a következő parancsokat használhatod: ) [Kijelölés]

                                     /me vagy /ame egyfolytában az orrát dörzsöli, majd jó nagyot szív vele.
                                     /me vagy /ame ülés közben a lábát járattatja, felugrik majd körbe-körbe járkál.

A heroin egy máknövényből kifejtett anyag, amit megfőznek, ez az ópium maradványa miután megfőzik.
Lőheted,szívhatod orrba és cigiben is, poralapú állagában. A HEROIN A LEGADDIKTÍVABB DROG EZEN A LISTÁN, ami azt eredményezi hogy a használó tőle függ. A használó szemei nem érzékelnek, félig becsukott szemekkel és tág pupillákkal fog rendelkezni.

Hatásai

Az effekteket használat után egyből kellene érezni, főleg ha lövöd. Sokszor amikor lövik a használó egyből egy mámoros állapotba kerül, és egy olyan pozícióba hullik, amiben relaxálni tud, a magas eufóriától amit a használó fog érezni. Ehhez hozzátartozik egy meleg érzés ami az egész testen átfut, aminek hatására minden mozgásra a használó eufórikus érzést vált ki.
A használó nagy irritált lesz ha valaki megzavarja a használat közben. Járás közben a balanszod húzzon, mivel az izmaid egy hiper relaxációs módba esnek. A szívritmusod lecsökken, szürrealizmus foghat el. A heroin hatása nagyjából 3 órán át tart, ami függ a minőségtől.

Kattogás / Utóhatás

A heroin hatásai nagyon hasonlóak az ópiumra(lásd lejjebb) kivéve fájdalom helyett, a test kikapcsol. Ilyenkor a test alap funkciói, például a légzés kezdenek lassan leállni, mivel annyira függ az ópioidoktól. A használó nagyon fáradt lesz, nagymennyiségű paranoia és szorongás fogja elönteni. A kattogás nagyjából 1-2 hétig tart, viszont ez nagyban függ a mennyiségtől és a minőségtől.

Kód: (Ha bevagy állva herointól akkor a következő parancsokat használhatod: ) [Kijelölés]

                                     /me vagy /ame láthatóan nem érzékeli a külvilágot, kábult tekintettel néz előre.
                                     /me vagy /ame körbe-körbe járkál félig becsukott szemekkel, laza állásban.
Az amfetamin avagy Speed, egy kémiai vegyület ami legtöbbször por vagy tabletta formájában fordul elő.
Kisebb adagok találhatóak meg figyelemzavarosoknak a gyógyszereikben mivel elősegíti a figyelmet, a koncentrációt.
A használó ettől az anyagtól nagyon energetikus lesz és egy boldog világban fogja találni magát. A használó tág pupillákkal fog rendelkezni, illetve magas vérnyomással aminek hatására sokat fog izzadni, emellett az erei is megvastagodnak.

Hatásai

Felszívás vagy elfogyasztás után, az előbbi (szívás) sokkal effektívebb. A használó egy löketet fog érezni ami energiával tölti fel, egy megnövekedett szívritmussal és vérnyomással. Eufória és lebegést tapasztalhat a használó ami az alapvető mozdulatokat nagyon megkönnyíti. A használó látása megváltozhat a külvilágra tekintve, hallucinációk lehetségesek, az elfogyasztott mennyiségtől függően. A használó nagyon felizgul(szexuálisan) és egy láthatatlansági érzés foghatja el, mint a kokainnál. A nyugtalanság az izmokban nagy feszülést okozhat, főleg az állkapocsban. A használó a fogait fogja csikorgatni, és a szemeit fogja ide-oda mozgatni egy felerősített paranoia és szorongás párosít. A beállás az amfetaminból időszakonként jönnek Az első nagy beütés legalább 2 percig tart maximum, amit egy megnövekedett dopamináramlat követ és ezáltal a drog 12 órán át is tarthat.

Kattogás / Utóhatás

A használó erős mentális zavart fog érezni, amitől elveszettnek fogja magát érezni, ezzel párhuzamosan szorongani fog. A beállás nagy részére nem fog emlékezni, csak halvány emlékei lesznek. A használó fáradtnak és gyengének fogja magát érezni.
A használó ilyenkor huzamosabb időre elaludhat. Néhány esetben - kokainhoz hasonlóan - úgy fogja érezni mintha bogarak járkálnának rajta, az idegrendszer serkentése miatt. A használó paranoiát is tapasztalhat hosszabb távú elvonás esetén, skizofrénia is kialakulhat emelett öngyilkos tendenciák is előfordulhatnak. A kattogási fázis a használat után 2-3 hétig tart, a szer mennyiségétől függően.

Kód: (Ha bevagy állva Speedtől akkor a következő parancsokat használhatod: ) [Kijelölés]

                                     /me vagy /ame kapkodva veszi a levegőt.
                                     /me vagy /ame erőteljesen izzad, fogait kocogtatja.

Metamfetamin, avagy kristály esetleg meth. Ezt az amfetaminszármazékot kristályosítással hozzák létre, amit aztán porrá zúznak. Ezt az anyagot szokták főzni a meth-dealerek. Lőni illetve inhalálni lehet. Az anyagnak nagyon változó hatásai vannak a minőségétől függően. 1x használat után bőrkiütéseket okozhat, illetve az immunrendszert gyengíti. Többszörös használat után a használó vékonyodik, mivel a teste nem érez éhségérzetet, illetve gyorsan égeti a maradék fennálló zsírszöveteket. A használó sokszor fogja magát vakarni, ami által nagyon sok seb fog keletkezni az arcán illetve kezein. Ha szívja a használó akkor a fogzománcát teszi tönkre, sárgára festi azokat és elkezdi rohasztani őket. A beállás ideje alatt a használó izzadni fog, emellett paranoia érzete lesz.

Hatásai

 Bármilyen fajta beviteli módszer szinte egyből hat a használóra. Ha a használó elszívja akkor a szájában egyfajta zsibbadást fog érezni. A használó ezután megnövekedett figyelemmel fog rendelkezni, amit paranoia párosít. A használó túlgondol mindent, de nem a racionalítás táptalaján. Tikkelés és a fogőrlés minden esetben előfordul. A testet elborítja egy csikis érzés, és a bőr ultra-szenzitív lesz. A használó tapasztalhat hideg/meleg huzatokat, olyanokat amiket csak ő képzelt be. Emellett  - a felszabadult dopamin miatt - a használó nagyon eufórikus lesz.  Ilyenkor a használó tapasztalhat magas hangulatingadozást, ami által kiszámíthatatlan lesz. A beállás 8-12 óráig tarthat, ami alvás után megszűnik. (Ha a használó kipihente magát)

Kattogás / Utóhatás

 Az Amfetamin használata közben a túlzott izomhasználat miatt, a használó teste elfárad, az izmai összerándulnak. Ezt hosszú alvással lehet kipihenni.  A használó az ezt követő 3-4 napban a következőt tapasztalhatja: Extrém fáradtság, a használó depressziós lehet illetve erős hiányérzete lesz. A szer használata után a használó olyan kihívásoknak éli meg a napi dolgokat ami sírást, depressziót okozhat.  A kattogás 3-5 napig tarthat, az elfogyasztott szer mennyiségétől és minőségétől.

Kód: (Ha bevagy állva a Meth-től akkor a következő parancsokat használhatod: ) [Kijelölés]

                                     /me vagy /ame fáradt szemekkel néz maga elé, pupillái tágan merednek a földre.
                                     /me vagy /ame egész testét erőteljesen vakarja.
                                     /do [Karaktered] ide-oda tekint, figyelmét másodpercenként más dologra tereli.

Metiléndioxi-metamfetamin, avagy Extazy. Általában tabletta formájában kapható, a tabletta színe, alakja és jelzése határozza meg milyen erős, honnan származik.
A használó láthatólag is a fellegek között jár, egyértelműen eufórikus állapotban van.  Tág pupillákkal rendelkezik, szája és szájbelsője száraz, fogait csikorogtatja. A használó erősen fog izzadni a megnövekedett szívritmusa miatt.

Hatásai

Az extazy tabletta emésztésétől számított 20 perctől, 1 órán át tart az amíg az anyag beüt. Először is a használó szívritmusa növekszik, ezután kezd a használó egy eufórikus hangulatba kerül. A használó nagyon stimuláns lesz az anyagok tapintására, ami általában a használó kedvét dobja fel. A hangokat fókuszáltan hallja, jobban odafigyel rájuk.
Az extazy szívleállást okozhat, a megnövekedett szívritmus és az extrém izzadás miatt. A beállás 3-4 órán át tart.Hatásai

Hatásai

Hatásai

Hatásai


Darell ©  2019/01
darell. - Playlist

Our society tends to regard as a sickness any mode of thought or behavior that is inconvenient for the system and this is plausible because when an individual doesn't fit into the system it causes pain to the individual as well as problems for the system. Thus the manipulation of an individual to adjust him to the system is seen as a cure for a sickness and therefore as good.


Re:[LEÍRÁS] Droghasználat
Válasz #1 Dátum: Február 05, 2019, 17:04:09
Remélem lesz még folytatás, eddig tetszik.  :) :)